365

525 948,766 minutter

Et år byder på  12 måneder,  365 dage, 525 948,766 minutter eller 31 556 926 sekunder på  og næsten ligeså mange billeder for en fotonørd som mig.

Jeg tager dagligt billeder.

Hele tiden søger mit blik efter motiver – det er svært at gå en tur uden at fotograferer og fange det motiv mit blik fanger. Jeg kan simplet ikke lade være … Nogle dage planlægger jeg fototure – andre gange er det tilfældigt.

Jeg fanger hverdagen med mit kamera, Sony a99, men også med min mobil; Iphone 6plus, . Det der er ve hånden er det bedste kamera.

Ikke alle billeder er fede motiver, mange er bare hverdagsting, en smuk spejling i en vandpyt, mælkebøtten, dug i græsse, dampet fra min kaffekop eller lyset på vej til arbejdet. Men alle er motiver jeg har spottet, set og fanget fordi de var lige der – et øjeblik – et gemt minde –  mit liv i små firkanter.  Sammen med billederne kommer mine tanker ned på skrift, små hverdagsting fint pakket ind i underlige ord, hjernen bliver tømt og jeg får luft og ny energi.


Hvorfor ikke vise mit år frem i billeder?

Jeg har derfor lavet en Instragram profil der hedder 365dageibilleder – du er velkommen til at følge med og se mine billeder.

365 dage vist i billeder