Den eneste ene

Bryllupsfotografering

Fordi dagen ikke kan laves om …

Bryllupsbilleder er noget helt særligt og unikt. Som regel bliver man kun gift en enkelt gang – derfor skal billederne sidder lige i skabet, om det regner, sneer eller solen skinner fra en skyfri himmel.

De fleste brudepar vil have nogle billeder med masser af personlighed. De skal være unikke og gerne anderledes og vise hvem brudeparret er.

Anderledes og kreative bryllupsbilleder er et samspil mellem brudeparret og mig.  Mine ideer skal afspejle jeres ønsker og drømme. Det er et samspil hvor kemi og kreativitet går op i en højere enhed.

Gode billeder tager tid, så jeg skal bruge mindst en time på location – gerne mere. Husk at beregn masser af tid efter kirken – ris og kram efter kirken tager ofte længere tid end forventet. På location så slap af, overlad styringen til mig… Nyd hinanden – jeg vil guide jer og bruge lyset, omgivelserne og jer til at få fanget de helt rigtige billeder.

Skal jeg være med før, under og efter kirken – er op til jer. Jeg fanger stemningen, gommen der venter, gæsterne og lidt fra kirken. I kirken knipset jeg ikke løst – her fanger jeg de små øjeblikke der er plads til.

Send mig en besked med jeres ønsker – så finder jeg en pris til jer.